Kitap Kurdu Yarışması Heyecanı! Öğrencilerimiz Meraklı Minik Dergisi Aboneliği Kazandı

Okulumuzda düzenlediğimiz aylık kitap kurdu yarışması büyük bir coşku ve rekabetle sona erdi. Her sınıftan seçilen öğrenciler, kitap okuma tutkularını sergileyerek birincilik ödülüne layık görüldüler. Bu özel etkinlik kapsamında kazanan öğrencilere, başarılarını taçlandırmak adına sertifikalarını takdim ettik.

07.11.2023 60

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve onlara daha fazla okuma keyfi yaşatmak amacıyla, Tübitak yayınlarından çıkan "Meraklı Minik" dergisinin bir yıllık aboneliğini de hediye ettik. Bu özel hediye, öğrencilerimizin bilimsel ve merak dolu dünyalara olan ilgilerini destekleyerek, onları eğlenceli bir öğrenme serüvenine davet ediyor.

Okulumuz, öğrencilerin sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda kültürel ve sanatsal gelişimlerini de desteklemeyi amaçlamaktadır. Kitap kurdu yarışmamız, öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını güçlendirirken, ödüllerle onların motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Öğrencilerimizi tebrik eder, onların kitap okuma tutkularının her geçen gün daha da güçlenmesini dileriz. Okulumuz, eğitimde kalitenin ve öğrenci başarısının ön planda olduğu bir eğitim anlayışını benimsemeye devam edecektir.

07-11-202307-11-202307-11-202307-11-2023