Kasım Ayının Kitap Kurdu Öğrencileri Ödüllendirildi

Okulumuz, Kasım ayında düzenlenen "En Çok Kitap Okuyan Öğrenci" yarışmasında başarı gösteren ilkokul öğrencilerini ödüllendirdi. Ayın kitap kurtları sertifikaların yanı sıra, Tübitak yayınlarından çıkan "Meraklı Minik" dergisinin bir yıllık ücretsiz aboneliği ile ödüllendirildi. Bu etkinlikle öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma ve bilimle tanışma fırsatı sunuldu.

12.12.2023 47

12-12-202312-12-202312-12-2023

Kasım ayı boyunca, okulumuzun birinci sınıfından dördüncü sınıfa kadar olan öğrenciler arasında düzenlenen "En Çok Kitap Okuyan Öğrenci" yarışmasında, kitapların büyülü dünyasına en çok merak salan öğrencilerimiz belirlendi. Bu kapsamda, başarılarına özel vurgu yapmak ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, ayın kitap kurdu seçilen öğrencilere özel sertifikalar takdim edildi.

Ödül töreninde, öğrencilere sadece sertifikalarla kalmayarak, Tübitak yayınlarından çıkan "Meraklı Minik" dergisinin bir yıllık ücretsiz aboneliği de hediye edildi. Bu özel hediye, öğrencilerin bilim ve keşif dolu dünyaya olan ilgisini daha da artırmayı hedefliyor.

Okul Müdürü Mehmet KARACA, ödül töreninde yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek, onları bilim ve edebiyatla buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak adına büyük bir öneme sahiptir. Öğrencilerimizin bu başarıları, hem kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı sağlayacak hem de bilgi dünyasına daha açık bireyler olmalarına yardımcı olacaktır" dedi.

Okulumuz, öğrencilerin sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimlerine de büyük önem vermektedir. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve merak duygularını geliştirmek, onların hayatlarına olumlu bir etki bırakmasını hedeflemektedir.